Biler på gule plader

Har du en varebil på gule plader, som du gerne vil sælge, eller står du på den side af disken, hvorfra du gerne vil gerne købe en varebil med gule plader? Så er Saelgminvarebil.dk det helt rette sted for dig. Her både opkøber og sælger vi biler på gule plader, og du er altid garanteret at få en god pris hos os – både som køber og sælger.

Hos Saelgminvarebil.dk opkøber og videresælger vi varebiler på gule plader til både privat- og erhvervsbrug, og hos os kan du derfor helt sikkert finde lige netop den gulpladebil, du er på udkig efter.

 

Hvad betyder gule plader?

I Danmark er en nummerplade som bekendt ikke bare en nummerplade. Der findes flere forskellige slags, der hovedsagligt inddeles i tre typer af nummerplader til biler, som er:

  • Biler på hvide plader
  • Biler på gule plader
  • Biler med papegøjeplader

Disse farver gør det muligt hurtigt at adskille en privatbil fra en firmabil, da en hvid plade udelukkende må bruges til privatkørsel, mens biler på gule plader udelukkende er til erhvervsbrug. Her er en papegøjeplade en mellemting, som kan bruges til både privatkørsel og erhvervskørsel.

Her hos Saelgminvarebil.dk opkøber og videresælger vi biler på gule plader, hvilket er det perfekte valg for dig, der gerne vil have nogle skattefordele, når du skal bruge en varebil til din virksomhed.

 

Hvad er reglerne for biler på gule plader?

Når du køber en bil på gule plader, er den første og vigtigste regel, at den kun må bruges til erhvervskørsel i forbindelse med den daglige drift af din virksomhed. Derfor må du eller dine medarbejdere ikke løbe private ærinder i biler på gule plader.

Derudover skal biler på gule plader:

  • Have en max totalvægt på 4 tons
  • Have et synligt virksomhedsnavn på siden
  • Have et synligt CVR-nummer på siden

 

Køb en bil på gule plader til din virksomhed

Hvis du har en virksomhed, som har brug for et transportmiddel i forbindelse med den daglige drift, er en bil på gule plader det helt rette valg. Du betaler mindre i afgift for din varebil på gule plader, da den udelukkende kan bruges til erhverv, men det er en fordel for dig som virksomhed, da du har mulig for at få en god varebil til en god pris.

Biler på gule plader kan bruges til alle former for virksomhedsaktiviteter, der involverer transport af gods som eksempelvis varer fra din virksomhed eller værktøj, du skal bruge i forbindelse med en opgave for virksomheden.

 

Opkøb og salg af alle biler på gule plader hos Saelgminvarebil.dk

Hvis du har en varebil af den ene eller den anden slags, som du gerne vil af med, er der ingen grund til at holde dig tilbage, for hos Saelgminvarebil.dk er der ingen grænser for, hvilke varebiler vi opkøber.

Det samme gælder for dig, der er på udkig efter biler på gule plader. Hos Saelgminvarebil.dk har vi nemlig altid er stort udvalg af varebiler, så du kan finde lige netop det køretøj, som passer til dig og din virksomhed.