Liftvogn

Står du og mangler en liftvogn i din virksomhed eller som privatperson? Så skal du kigge med her hos Saelgminvarebil.dk. Her kan du nemlig finde din nye liftvogn blandt vores store udvalg, så du altid har mulighed for at finde frem til en model, som passer til lige netop dig og dine behov.

Hos Saelgminvarebil.dk er vi også klar til at opkøbe din gamle liftvogn, hvis du gerne vil af med den. Vi opkøber alle former for liftvogne, og du kan derfor altid komme til os, hvis du har et køretøj, du gerne vil sælge og have en god pris for.

Vi opkøber liftvogne fra både erhverv og private, og med vores gode priser får du et godt grundlagt for at køb en anden liftvogn eller en anden varebil, hvis det er det, du har behov for.

 

Nem fragt med en liftvogn

Hvis du har en virksomhed, der lever af at fragte varer eller andre genstande rundt, er en liftvogn et rigtig godt valg for dig. En liftvogn adskiller sig nemlig fra andre varebiler ved, at den kommer med en indbygget lift bagerst.

Det gør det nemt for bare én mand at løfte tunge genstande som eksempelvis en palle med varer ind og ud af liftvognen på egen hånd.

Derfor er du ikke afhængig af en truck for at få løftet stort og tungt gods ud af din varebil, for med en liftvogn kan du klare det hele selv – til og med uden at bruge ryggen til at løfte med.

Derfor sikrer en liftvogn både højere effektivitet og et bedre arbejdsmiljø, hvilket er guld værd for enhver virksomhed.

 

Stor rummelighed i en liftvogn

Udover den praktiske lift giver en liftvogn dig selvfølgelig også et stort rum bagi, som er helt perfekt til transport af alle former for gods.

Med en liftvogn findes der næsten ikke nogen grænser for, hvad du kan transportere rundt af varer og andet gods, og du kan eksempelvis have plads til flere europaller bagi din liftvogn, så meget forskelligt gods kan transporteres.

Derfor er en liftvogn en god investering for alle virksomheder, der har mange varer, materialer eller andet gods, der skal fragtes rundt i den daglige drift af virksomheden.

 

Gode køreegenskaber med en liftvogn

En liftvogn er ikke en lastbil, og det kommer med mange fordele, når du skal køre rundt på de danske veje.

På landevejen og motorvejen må din liftvogn kører med samme hastighed som en normal personbil, så du kan komme hurtigt fra A til B over store afstande.

På samme tid er en liftvogn nem at manøvrere rundt i byens smalle gader, hvor det forholdsvis kompakte design betyder, at du altid nemt kan parkere og komme rundt, når du har varer, materialer eller andet, der skal fragtes rundt i centrum af landets store byer.

 

Spar penge på din nye liftvogn

Her hos Saelgminvarebil.dk får du altid en god pris på din næste liftvogn – og det gælder både for dig, der køber som privat, og dig der køber som virksomhed.