Varebil momsfri privat

Står du og mangler en bil med masser af plads bagi, som kan bruges til diverse former for transport af gods i forbindelse med arbejdet i din virksomhed eller for dig som privatperson? Så skal du kigge med her hos Saelgminvarebil.dk, hvor du altid finder et stort udvalg af varebiler, så du kan komme hjem med den helt rette model for dig, som passer til at alle dine kriterier, når det kommer til forskellige forholds som eksempelvis pris og størrelse.

Vi sælger alle former for varebiler, og hos os kan du købe som både privatperson og virksomhed. Du kan således købe din næste varebil momsfri privat hos os, mens du også finder varebiler, hvor momsen er betalt, så du har fri afbenyttelse af bilen til alle former for privatkørsel.

Vi arbejder desuden også med opkøb af varebiler, og du kan derfor altid tage kontakt til os, når du har et køretøj, som du ikke længere har brug for, og som du gerne vil sælge til en god pris.

 

Varebil momsfri privat – hvad betyder det?

Hvis du køber en varebil til din virksomhed, som udelukkende skal bruges til erhvervskørsel, kan du købe den uden moms og derved spare de 25 %, som lægges til prisen på alle køretøjer.

Din varebil vil med andre ord komme til at køre på gule plader, så det er nemt at se, at dette køretøj kun må bruges til kørsel i forbindelse med arbejde for din virksomhed.

Hvis du ikke betaler moms af din varebil, må du således ikke bruge den privatkørsel. Hvis du alligevel vil bruge din varebil til at klare private opgaver som eksempelvis at hente dine børn i børnehaven eller til at klare private transportopgaver, skal du ikke have gule plader på bilen.

Du skal i stedet have de såkaldte papegøjeplader, som signalerer, at din varebil må bruges til både privat-og erhvervskørsel.

Hvis du påtænker at bruge din varebil til både privat og erhvervskørsel, kan du slippe med at betale halvdelen af afgiften, som det ellers koster, når du gerne vil bruge din varebil privat.

Men hvis du kun vil bruge din varebil til privatkørsel, er der ingen vej udenom, og du må betale hele afgiften, hvis du vil køre lovligt rundt i din varebil.

 

Stor rummelighed i en varebil momsfri privat

Ved at købe en varebil får du rigtig mange gode muligheder for at transporterer diverse former for gods. Der findes således næsten ingen grænser for, hvad du kan fragte rundt i en varebil takket være den store rummelighed, som du får i disse køretøjer.

Derfor er en varebil momsfri privat et godt valg for alle virksomhed, der har mange fragtopgaver i forbindelse med udbringning af varer eller i forbindelse med transport af materialer og værktøj i det daglige.

Og vælger du løsningen med en papegøjeplade, får du mulighed for også at bruge din varebil momsfri privat, når andre private anliggender udenfor din virksomhed skal klares, så du ikke behøver at investere i en helt anden bil udover din varebil.